LEVON PANOS DABAĞYAN SERT KONUŞTU



turklere biz savas actik kacaznuni225

Tarihçi ve araştırmacı gazeteci, yazar Levon Panos Dabağyan; ''Eğer Türkler soykırım yapmış olsalardı şu anda ben burada olamazdım.'' dedi.

Yalova'da yapılan bir toplantıda konuşan Levon Panos Dabağyan, Anadolu'da doğup büyüdüğünü dile getirerek "Türk olduğu"nu, Türkiye'nin soykırım yapmadığını, yaşananların emperyal güçlerin asılsız iddiaları olduğunu" söyledi.
Oldukça çarpıcı bir konuşma yapan Levon Panos Dabağyan, özetle şunları söyledi: "Bizler, bu vatan için ciğeri yananlardanız. Eğer Türkler soykırım yapmış olsalardı şu anda ben burada olamazdım. Türkiye'de soykırım yapılmıştır diye bir iddiada bulunuluyorsa sorunun çözüm yerinin de Türkiye toprakları olması lazım. Ermenistan neden bu olaya karıştırılır, anlayamıyorum. Çözüm yeri Türkiye'dir. Parlamentomuzda Ermeni birisinin olması lazım. Eğer bu olmazsa sorunları çözemeyiz.". 

Söyledikleri burada bitmiyor tabii...
Anlattığı o kadar çok şey var ki, hepsini yazmaya kalksam sayfaları deviririm. 

Yine konuşmasına dönelim. 
"İç içeyken nasıl bu hâle geldik, bunu düşünmemiz gerekir. Amerika'ya gidip akıl danışan insanlarımız var. Ermeni kelimesi, maşa olarak kullanılacak bir isim değil. Bizi birbirimizden ayırmak istiyorlar ve bunu gerçekleştirmek için de çok yoğun çaba sarfediyorlar. Bu ülkeyse "Biz hiçbir suç işlemedik" diyor.
Benim yaşım yetmiş yedi... Yıllarımı bu ülke için harcadım. Bir daha imkânım olsa yine bu ülke için harcarım."


Daha önce katıldığı programlarda da Orhan Pamuk ve benzerlerine karşıda sözünü hiç esirgemeyen Levon Bey:
"Türkiye üzerinde korkunç oyunlar oynanıyor. Aşağılık herifler, Nil'den Fırat'a kadar toprak istiyorlar. Biz kimseye beş kuruşluk toprak vermeyiz.
Bizde öyle bir şey yok. Olmayacaktır da. Türk Devleti bu kadar basit değildir.
" demiş ve Ermenistan'la Diaspora'nın gazabını üzerinde toplamıştı. 

Hatırlarsınız, bizdeki "Soykırımcı Ermeni" yanlılarının hangi kaynaklardan ne kadar para aldığı açıklanmıştı. Sanmayın ki hepsi bu kadar! Özellikle basın, eğitim ve siyaset alanlarında öylesine etkin isimler var ki, duysanız
inanamazsınız. Bunların büyük kısmı milliyetçi ve dindar rolü oynayan kişilerden  seçilmiş... Bu seçme ve kendini seçtirmek için çabalama işlemleri hiç kesilmeden sürüp gidiyor. İşte adları gizlenenler bunlar! 

Adları açıklananlar, işleri bittiği için çöpe atılanlar. Gizlenenlerse Türkiye'ye karşı her türlü kötüğü işlemeye devam eden tipler. Hani "Durmak yok, hizmete devam!" cinsinden...

Gün gelecek onlar da şu ünlü söylentideki gibi "Deliğe süpürülecekler" ama olan, güzel ülkem Türkiye'ye ve ülkemin insanlarına olacak!





Günay Tulun
                                                                                            
BİLGİ NOTU: